Ingrediente:
2 cani faina
1 lingurita praf de copt
1 cana lapte
un sfert de lingurita sare
3/4 cana zahar
1 ou
3 linguri de cacao
50 de grame fulgi de ciocolata
Incalziti cuptorul la 180 grade celsius
Amestecati faina cu praful de copt si sarea. Amestecati oul cu zaharul. Incet incorporati oul in compozitia de faina. Mixati bine. Adaugati laptele. Mixati. Adaugati cacaoa si fulgii de ciocolata.
Turnati in tava speciala pentru briose. Testati daca sint gata introducand o scobitoare in mijlocul unei briose. Daca iese curata, sint gata. Lasati-le sa se raceasca.
Pentru toping:
varianta 1. toping de zahar pudra, amestecat cu jumate de lingurita apa fiarta si colorant alimentar
varianta 2. branza mascarpone amesecata cu zahar pudra si capsuni pasate
varianta 3. branza mascarpone amesecata cu zahar pudra si cafea
Desasupra se orneaza cu cireasa sau capsuna.
No comments:
Post a Comment