Orez cu pui in sos de unt

Ingrediente:

400 gr pui dezosat, fara piele, taiat cubulete
1 lingurita praf de chilli
1 lingura suc de lamaie
2 linguri de unt
1/2 cana iaurt (125ml)
1/2 cana sos de rosii(125ml)
2 linguri zahar
1 cana smantana dulce


















Pregatiti o mixtura facuta din chilli, sucul de lamaie si iaurt. Lasati puiul la marinat in frigider in aceasta mixtura timp de o jumatate de ora.
Incalziti o tigaie pe aragaz. Adaugati untul, lasati sa se topeasca. Adaugati puiul impreuna cu mixtura in care a stat la marinat., la foc mediu, timp de 5 minute. Adaugati sosul de rosii, putina sare, si o jumatate de cana de apa. Cand a inceput sa fiarba, reduceti focul la minim, si lasati sa fiarba astfel timp de inca 5 minute.Adaugati zaharul si smantana dulce., amestecati. Opriti focul. Serviti cu orez basmati.


No comments:

Post a Comment