Pui cu ustoroi si spanac plus cartofi la cuptor

Ingrediente:

4 bucati piept de pui
4 linguri de unt, topit
2 catei de usturoi de usturoi
150 de grame spanac proaspat
100 ml supa de pui
1 ceapa mica rosie
10 rosii cherry, taiate in doua

pentru cartofi:

jumate de kg cartofi
1/2 lingurita fulgi de chilli
1 lingura boia
4 linguri ulei de masline



Incalziti cuptorul la 190 de grade. Formati o pasta din usturoiul zdrobit si untul topit. Taiati pieptul de pui in doua pe latime, fara a taia pana la capat. Umpleti cu sosul de ustuoi, dupa care inchideti la loc. Presarati generos cu sare si piper.
Intr-o tava asezati spanacul spalat. Turnati supa de pui peste spanac. Asezati peste spanac pieptul de pui. Peste, asezati rosiile si ceapa taiata fasii subtiri. Acoperiti tava cu folie, si lasati la cuptor pentru 30 de minute.
Taiati cartofii sub forma de ,,wedges,, si turnati uleiul de masline peste. Presarati fulgii de chilli si boiaua. Lasati la cuptor aproximativ 50 de minute.




No comments:

Post a Comment